Datele de la Biroul Național de Statistică al Marii Britanii arată o creștere semnificativă a deceselor în rândul copiilor, atât cu o singură doză, cât și cu doza rapel Pfizer, comparativ cu copiii nevaccinați.
LONDRA – Biroul Britanic pentru Statistică Națională (ONS) a publicat un raport care indică faptul că rata mortalității este de 54 de ori mai mare la copiii care au primit serul experimental decât la copiii nevaccinați.
În decembrie, în Marea Britanie, ONS a publicat date standardizate cu privire la ratele de mortalitate, în funcție de vârstă, pe seturi de vârstă de 5 ani, grupate în funcție de statusul lor vaccinal contra COVID-19. Datele sunt valabile pentru perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2021 pentru populația cu vârsta de la 18 ani în sus. Cu toate acestea, serurile sunt disponibile și copiilor cu vârsta 12 plus, cărora li se permite să se vaccineze împotriva dorinței părinților lor!!! Șocant!
Se dorește cu orice chip nu doar scindarea societății, dar și a familiilor. Până ne-a lovit plandemia, lumea trăia în armonie, înțelegere, și pace! Copiii creșteau într-un mediu echilibrat în care relația copil-părinte se baza pe respect reciproc. Părinții erau și trebuie să rămână primele şi cele mai importante modele din viața copiilor, ori aceste așa zise „măsuri de protecție a sănătății publice” tulbură relațiile sociale și familiale, demolează universul familial, echilibru familial de care copilul are atâta nevoie și care, de altfel, functionează liber, nereglementat de zeci de ani de când există vaccinarea. Aceste măsuri de „protecție” date de Stat au scindat populația, creând o tensiune socială fără precedent!
Nici copiii cu vârsta peste 5 ani nu sunt scutiți de vaccinare, dar, spre norocul lor, „beneficiază” de doze reduse. Cu toate acestea, ONS a postat un tabel separat care evidențiază „decesele și vârsta în funcție de statusul vaccinal” inclusiv pentru grupele de copii în care diferența de vârstă este de maxim 5 ani începând cu vârsta de 10 ani. Din datele furnizate se poate calcula rata mortalității la 100.000 persoane – luni (persoane-ani arată numărul de persoane participante la studiu și timpul petrecut de fiecare persoană în studiu. In cazul nostru avem 100,000 de persoane pe o durată de 10 luni).
Delimitarea ratei pe criteriul acesta, de 100.000 de persoane pe o perioadă de 10 lunii este de preferat rezultatului calculului ratei la o populație de 100.000 de copiii indiferent de vârstă chiar dacă este mai simplu, pentru că reprezintă mai bine rata mortalității într-o anumită perioadă de timp, deoarece vaccinații cu o doză pot trece ușor, la scurt timp în grupul vaccinaților cu a doua doză, sau chiar a treia. Astfel, potrivit raportului, grupul de vârstă 10-14 ani nevaccinați reprezintă 2.094.711, iar grupul de vârstă 15-19 ani este 1.587.072 pentru aceeași perioadă. Astfel rezultatul calculului pentru grupul 10-14 ani fiind de 20,9 pentru o doză de vaccin și pentru grupul 15-19ani fiind de 15,9. În continuare, rata mortalității este calculată prin împărțirea numărului de decese din fiecare grup la rezultatul calculului de 100.000 de persoană pe perioada de 10 luni. Rata mortalității nevaccinaților pentru grupul de 10-14 ani este de 4,6, în timp ce rata mortalității nevaccinaților pentru grupul 15-19 ani este de 10,1.
Folosind același set de date și calcul, rata mortalității pentru copiii de 10-14 ani care au primit doar o doză, este de 45,1 la 100.000 persoane pe 10 luni, în timp ce tinerii de 15-19 ani cu o singură doză au o rată de deces de18,3.
Printre cei care au primit două doze de vaccin contra COVID în ambele grupe de vârstă tânără, rata de deces a fost și mai mare, 32,9 la grupa de vârstă 15-19 ani și 238,4 la grupa de vârstă 10–14 ani.
Datele arată o creștere semnificativă a deceselor în rândul copiilor vaccinați atât cu o doză, cât și cu a doua doză, comparativ cu copii nevaccinați. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, riscul de deces crește aproape dublu dacă fac prima doză și de peste trei ori dacă fac și a doua doză.
La copiii de 10-14 ani, pe de altă parte, riscul de deces este aproape de zece ori mai mare după prima doză, în timp ce după a doua doză riscul este de 51,8 ori mai mare decât dacă ar fi rămas nevaccinați.
În medie, asta înseamnă că copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 19 ani care au primit cel puțin o doză Pfizer au avut un risc de 3,7 ori mai mare de deces în perioada de studiu – ianuarie-octombrie 2021.
JCVI, un consilier independent al guvernului Regatului Unit cu privire la programele de imunizare, a stabilit într-o declarație din 3 septembrie că „dovezile disponibile indică faptul că beneficiile individuale ale vaccinării împotriva COVID-19 sunt mici la cei cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani”. Ei au adăugat că orice beneficiu acordat de vaccin este doar „marginal mai mare decât potențialele daune cunoscute”, recunoscând în același timp că „există o incertitudine considerabilă cu privire la amploarea daunelor potențiale”.
Având în vedere incertitudinea riscurilor provocate de vaccinurile contra COVID, JCVI a considerat beneficiile „prea mici pentru a susține un program universal de vaccinare a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani, care sunt sănătoși în momentul injectării.
Mai mult, studiile de vaccinare anti Covid nu au dovedid niciodată că vaccinarea previne transmiterea sau infectarea cu Covid-19. Ei nici măcar nu pretind că reduc spitalizarea. În schimb, prezentul demonstrează clar că cei „vaccinați” transmit și se infetează mai rapid decât nevaccinații, cu alte cuvinte, imunitatea dobândită natural este mult mai eficientă!
Cunoașterea este putere!
Lion Mentor Association
Sursă: Biroul Britanic pentru Statistică Națională (ONS)
LifeSiteNews