Fostul Președinte al Parlamentului European, David Sassoli, avea planuri mari pentru Europa. Pe 25 februarie anul trecut, Sassoli dorea să vaccineze 70% din populația UE până la mijlocul verii trecute, conform „obiectivului” asumat și enunțat în acest discurs. UE a cumpărat 2.6 miliarde de doze de vaccin – spunea acesta, mai mult decât suficient pentru a vaccina întreaga populație a Uniunii Europene!” Doar că, populația UE este de doar 447 milioane de oameni! După un simplu calcul matematic ajungem la concluzia că ni se pregăteau, încă de la început 5-6-7 doze de cap de european. Ce doze unice…
„Un Certificat de Vaccinare poate fi instrumentul potrivit pentru a permite tuturor, în mod egal și nediscriminatoriu, să revină la normalitate. Abia așteptăm și acesta este momentul potrivit pentru a decide”, a declarat defunctul.
Dar știți cum este, peștele de la cap se împute!
Ce să vezi, ieri, 11 ianuarie 2022,la 2 noaptea, în vârstă de doar 65 de ani, promotorul certificatului vaccinal, David Sassoli, care după a doua doză de vaccin a făcut pneumonie, după a treia doză avea să se stingă din viață „din cauza unei complicații grave cauzate de o disfuncție a sistemului imunitar.”
Tot ieri, dar în cursul zilei, Autoritatea de Reglementare a Medicamentelor din Uniunea Europeană (EMA) şi-a exprimat marţi îndoielile cu privire la necesitatea unei a patra doze de vaccin de rapel pentru Covid-19 şi a spus că în prezent nu există date care să susţină această abordare, în timp ce caută mai multe informaţii despre varianta Omicron, care se răspândeşte rapid, transmite Reuters.
(Apropos, dar ce date există care să susțină măcar o abordare din dogma officială în ceea ce privește experimentul vaccinării anti-covid?)
”În timp ce utilizarea rapelurilor suplimentare poate face parte din planurile de urgenţă, vaccinările repetate la intervale scurte de timp nu ar reprezenta o strategie durabilă pe termen lung”, a declarat Marco Cavaleri, şeful Strategiei Vaccinurilor la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), într-o conferinţă de presă, informează News.ro.
Oficialul EMA şi-a exprimat îngrijorarea că o strategie de a administra un rapel la fiecare patru luni prezintă, ipotetic, riscul de a supraîncărca sistemul imunitar al oamenilor şi de a duce la oboseală în rândul populaţiei.
”Este important să existe o discuţie bună în jurul alegerii compoziţiei vaccinului pentru a ne asigura că avem o strategie care nu este doar reactivă… şi să încercăm să venim cu o abordare care să fie potrivită pentru a preveni o variantă viitoare”, a conchis el.
EMA a arătat că discută în prezent cu dezvoltatorii de vaccinuri în cazul în care va fi nevoie de un vaccin actualizat, dar a adăugat că orice astfel de schimbare ar trebui să fie coordonată la nivel global. Experimentul continuă!
Cunoașterea este putere!
Lion Mentor Association