liber la educatie

Vaccinarea

Creat: 12 Noiembrie 2015
Accesări: 1.714

Aceasta este videoteca asociației Lion Mentor Association despre vaccinare

Pojarul:

Cât de sigur este diagnosticul de pojar? Care sunt simptomele pojarului? Cum se izolează un virus? Există oare vreun “virus” al pojarului? Care sunt dovezile ştiinţifice? Cum se fabrică o „epidemie” cu teste de laborator nestandardizate?

 

Poliomielita:

Care este istoria poliomielitei? Care sunt simptomele şi posibilele cauze ale poliomielitei? Care era tratamentul poliomielitei înainte de vaccin? Există vreun “virus” polio? Care sunt dovezile ştiinţifice? Oare chiar a fost poliomielita „eradicată”?

 

Istoria Medicinei:

 

Teoria Infecției: 

Variola:

Pe data de 8 iunie, la Librăria Eminescu a avut loc lansarea volumului VACCINURILE și AUTOIMUNITATEA, coordonat de Yehuda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin și Lucija Tomljenovic, recent publicat deEditura Christiana. La evenimentul moderat de Prof. Dr. Pavel Chirila au participat numeroși părinți interesați de o informare corectă care să le permită să ia decizii sănătoase și responsabile pentru copiii și familiile lor. Este vorba de un tratat de imunologie aplicată echilibrat, care evidenţiază meritele operei vaccinaliste şi lansează un semnal de alarmă asupra reacţiilor sale adverse ,,severe şi chiar fatale“. Cartea este rezultatul zecilor de ani de experiență în vaccinologie și autoimunitate și a studierii unei cazuistici și literaturi de specialitate extrem de vaste

Îți prezentăm o scurtă declarație, recent făcută, a Laureatului Premiului Nobel Prof. Luc Montagnier despre riscurile vaccinurilor. Laureat al premiului Nobel pentru medicină în 2008, profesorul Luc Montagnier, cel care a descoperit virusul imunodeficienţei umane, absolvent al Facultăţii de Medicină şi al Facultăţii de Ştiinţe Biologice ale Universităţii din Paris, este cel care a descoperit virusul HIV în 1983. În cadrul vizitei sale la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București în 2012 pe 19 septembrie, Prof. Luc Montagnier a devenit membru de onoare al Academiei Europene de HIV/SIDA  și a primit de la Sorin Oprescu, pe atunci primarul capitalei, placheta orașului București. Pentru mai multe detalii despre  proiectul de lege al obligativității imunizării, lista copiiilor vătămați de vaccinuri din România și pentru a citi testimoniale cutremurătoare ale părinților, citiți articolul "Campania Unul la un Milion nu reprezinta situația reală!"

Agent farma dezvăluie corupția medicilor:

 

 

NOI NU VACCINĂM!

Un documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare.

 

 

 

VACCINEZI SAU RAȚIONEZI? 

Un documentar cutremurător. Sănătatea Nu Vine Din Seringă! An de an, suntem îndemnați tot mai insistent să ne vaccinăm antigripal pentru a fi “protejati” de gripă. Informați-vă înaite să vă vaccinați!

 

Informarea corectă este crucială!

Irina Thiery

Lion Mentor Association

comanda dvd