liber la educatie

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.lionmentor.ro implica acceptarea acestor Termeni si Conditii si a Politicii de Confidentialitate.

www.lionmentor.ro este proprietatea asociatiei:

LION MENTOR ASSOCIATION
cu sediul in  Bucuresti, Strada Parcului 75

Cont bancar RO39INGB0000999903707355

Inregistrata la ORC sub nr. 14394/299/17.04.2013.

CUI: 31726632

Telefoane: 0756-097-225

Program Luni - Vineri:  9:00 - 18:00

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului fara o notificarea prealabila.
Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Descrierea serviciilor
Lion Mentor imbunatateste constant calitatea serviciilor sale si acuratetea datelor de pe acest site, erorile aparute intamplator se pot datora greselilor de operare.
Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice.
Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere.

Obligatiile Lionmentor.ro
Administratorul site-ului va depune toate eforturile pentru atingerea scopului Lionmentor.ro si pentru functionarea in bune conditii a acestuia cu toate acestea, din varii motive pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp.
Operatorii, administratorii si proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru consecintele rezultate din achizitii, participari la concursuri, promovari, sau din oricare alt tip de colaborare care poate aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Obligatiile dumneavoastra
In utilizarea Lionmentor.ro, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, actuale, corecte si complete in momentul crearii contului de utilizator. Datele pesonale nu sunt folosite decat in scopul declarat al Lionmentor.ro, pentru a va trimite comanda. Vezi politica de confidentialitate LionMentor.ro

Copyright
Continutul site-ului www.lionmentor.ro este proprietatea Lione Mentor Association si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul asociatiei Lion Mentor Association a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

Conflicte
Autoritatile competente se vor ocupa de orice conflict survenit in urma unei fraude (accesarea neautorizata a adresei unui utilizator, modificarea continutului site, sabotarea functionarii serverului, etc)

Orice conflict aparut intrei societate si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in vigoare din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pentru orice lamuriri trimiteti un mesaj la adresa contact[at]lionmentor.ro

 

 

comanda dvd