liber la educatie

Alăptare și laptele praf

Creat: 12 Noiembrie 2015
Accesări: 2.005

Aceasta este videoteca Lion Mentor Association despre alăptare și laptele praf.

 

Prima Bancă de Lapte Matern

Laptele matern este cea mai bună hrană pe care o poate primi un copil. E cel mai sănătos, îl ajută pe cel mic să crească bine, să aibă o imunitate bună şi să fie sănătos ca adult. Pentru prematuri sau nou-născuţii cu probleme, laptele matern e vital! Iar copiii care nu pot primi lapte de la propria lor mamă, îl vor putea primi de la banca de lapte! Testat, pasteurizat, sigur, sănătos!

În Europa există 206 bănci de lapte. În ţara noastră …niciuna! Asociația Inima Copiilor în parteneriat cu Asociația Consultanților în lactație vor să înfiinţeze prima bancă de lapte matern din România! Proiectul începe la Bucureşti, la Secţia de terapie intensivă nou-născuţi de la Marie Curie. Şi te roagă să-i ajuţi!

Lista de cumpărături e lungă, trebuie să se strângă 74.526 euro cu care se vor cumpăra aparatele necesare şi se vor acoperi cheltuielile de funcţionare în primul an.

S-au strâns până acum 44.347 euro. Vrei să contribui şi tu? Intră pe www.BancaDeLapte.ro 

 

Prima bancă de lapte matern din România la Swimathon:

Banca de lapte matern nu este un concept nou. Prima bancă de lapte matern s-a înființat la Viena, Austria în 1909. În momentul de față există 206 bănci de lapte matern în Europa, iar țări precum Franța sau Italia se bucură de 30-40 de astfel de bănci. În România anului 2015, acest concept de bancă de lapte matern este unul nou, chiar revoluționar am putea spune, având în vedere că rata alăptării exclusive până la 6 luni este de doar 12.6%, iar în spitale bebelușii, sănătoși sau nu, prematuri sau născuți la termen, sunt hrăniți cu lapte praf. Mai multe detalii despre Banca de lapte matern click aici.

 

 

"PAȘI spre CONȘTIENTIZARE"

Documentarul este un îndemn la unire în fata celor are ne îndepartează de firesc, care ne fură feminitatea, maternitatea, și nu în ultimul rând în fața celor care încearcă să ne submineze încrederea în corpurile noastre perfect plăzmuite de Dumnezeu ca să naștem, să alăptăm. Sprijiniți-ne achiziționând documentarul aici!

 

"PAȘI spre CONȘTIENTIZARE"

Documentarul este un îndemn la unire în fața celor care ne fură feminitatea, maternitatea și care încearcă să ne submineze încrederea în corpurile noastre perfect plăzmuite de Dumnezeu ca să alăptăm.

 

 

Despre laptele praf:

 

 

Violare cu lapte praf!

Ce este Codul Internațional de Marketing al Substituenților de Lapte Matern şi cum este violat de producătorii de lapte praf? Sprijiniți-ne achiziționând documentarul aici!

 

 

 Lansarea la București a documentarului PAȘI spre CONȘTIENTIZARE!

 

 

 

Informarea corectă este crucială!

Irina Thiery

Lion Mentor Association

comanda dvd