liber la educatie

Redirecționează 2% către Lion Mentor Association

Informarea învinge frica! Fii un părinte informat și nu permite nimănui să-ți fure experiența nașterii, a contactului imediat cu nou-născutul tău și a alăptării lui. Contribuie la informarea cât mai multor persoane în legătură cu drepturile pe care le au încă din momentul nașterii.

Oricât de mic sau de mare va fi impozitul tău pe salariu anul acesta, un procent de 2% din el poate însemna foarte mult pentru fericirea și împlinirea familiei tale! Redirecționarea celor 2% către Lion Mentor Association este un gest care nu te costă nimic, pe baza codului fiscal, sunt bani pe care ni-i dai nouă, nu Statului. Atenție, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către Lion Mentor Association! Acești bani contribuie la readucerea firescului, precum procesul fiziologic al nașterii și alăptarea pe făgașul normalității în societatea românească.

Lion Mentor Association militează pentru drepturile omului, pentru informare corectă, echilibrată și independentă, din surse fără conflicte de interes. Pentru moment, misiunea noastră este să schimbăm paradigma nașterii în Romania încadrând-o pe harta cerințelor OMS în ceea ce privește nașterea naturală și alăptarea! Totodată, ne opunem cu vehemență oricărei legi de tip totalitar și acționăm în consecință, un exemplu recent în acest sens fiind chiar demersul nostru împotriva proiectului de lege al obligativității vaccinării.

În primii 2 ani de activitate am lansat campania “Îndrăznesc pentru Copilul Meu!” campanie ce a debutat odată cu lansarea primului documentar românesc despre naștere “Îndrăznesc să nasc așa cum vreau!”. Am creat caravana cu același nume care a atins 20 orașe din întreaga țară. Proiecțiile au fost gratis și ne-am bucurat de un public numeros, peste 2000 de oameni. Fiecare proiecție a fost urmată de o dezbatere publică la care au fost invitate deopotrivă mămici, viitoare mămici, cât și cadre medicale locale.

Tot în anul 2014 am făcut o proiecție națională în 22 orașe concomitent, a primului documentar românesc despre alăptare “Îndrăznesc să Alăptez 1”.

Printre cele mai importante articole online, se numără Scrisoarea deschisă către cadrele medicale implicate în actul nașterii, articol care încă stârnește interes și care reliefează experiențele traumatizante de la naștere ale româncelor.

În 2015, pe lângă articolele online, am lansat cel de-al doilea documentar al campaniei noastre “Îndrăznesc să Alăptez 2 - PAȘI spre CONȘTIENTIZARE un documentar despre alăptare și substituenții de lapte matern. Documentarele fiind finanțate din bugetul personal al realizatorului, am fost nevoiți să percepem o taxă de 20 de lei de participant la proiecțiile lui prin țară.

La finalul lui 2015, am publicat primele statistici despre procedurile din cadrul nașterii pe spitale și județe și am editat primul ghid pentru o naștere conștientă “Îndrăznesc să nasc”

Redirecționarea celor 2% din impozitul tău pe venit către asociația Lion Mentor ne va permite să ridicăm nivelul de conștientizare în rândul viitoarelor și proaspetelor mămici în ce privește nașterea, alăptarea și alimentația bebelușului prin

  • realizarea documentarului “Îndrăznesc să diversific” primul documentar românesc despre alimentația copilului și al treilea documentar al campaniei “Îndrăznesc pentru Copilul Meu.” Totodată, ne va ajuta să-l multiplicăm pe DVD, și să-l distribuim la un preț modic de 10 lei pe DVD, în loc de 35 lei prețul actual. Pe tot parcursul anului, vom reveni la proiecții gratis cu dezbatere la final în toată țara.
  • promovarea trilogiei “Îndrăznesc pentru copilul meu “ (documentarele despre naștere, alăptare și diversificare) în mediul online, presa scrisă și TV pentru a ne asigura că mesajele, infomația noastră ajunge la fiecare mămică sau viitoare mămică din țară.
  • tipărirea ghidului pentru o naștere conștientă “Îndrăznesc să nasc” și distribuirea sa gratuită tuturor participantelor la proiecțiile noastre – și în maternitățile din orașele în care ajunge caravana noastră

Pentru toate acestea, îți cerem în continuare ajutorul, pentru că ești singurul nostru sponsor, citește raportul anual din 2014 (în curănd vom publica și raportul pe 2015). Până la data de 25 mai 2016 poți redirecționa 2% din impozitul pe venit pentru susținerea proiectului nostru “Îndrăznesc pentru Copilul Meu!”. Dacă ne-ai urmărit activitatea și dacă în urma vizionării documentarelor noastre, ți-ai trăit nașterea cu demnitate și încredere în corpul tău perfect plăsmuit de Dumnezeu ca să naști și să alăptezi, cere-i Statului să redirecționeze către Lion Mentor Association 2% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit pentru a contribui la schimbarea paradigmei nașterii și alăptării în țara noastră.

Contăm pe sprijinul tău! 2% înseamnă un start sănătos și demn copilașilor noștri!

CUM ?

Descarcă formularul potrivit :

 

CÂND?

Data limită pentru depunerea formularului este de 25 mai, 2016

 

UNDE?

Cel mai simplu ar fi să ne trimiți nouă formularul la adresa:

  • Lion Mentor Association, Strada Parcului , Nr. 75, Sector 1, București
  • sau la adresa Administrației Financiare de care aparții cu domiciliu. Dacă nu știi adresa, o găsești aici

 

CÂT?

Calculul îl face statul, direcționând apoi către noi cei 2%

 

©2016 Lion Mentor Association

CIF: 31726632

Banca ING București: RO39INGB0000999903707355

 

Share

comanda dvd