liber la educatie

20% din impozitul pe profit

Susține asociația Lion Mentor Association

 

Poți ajuta fără să te coste!

Suntem în plină desfășurare a campaniei “Îndrăznesc pentru Copilul Meu!“ După cum bine știi, Lion Mentor Association are o poziție intransigentă față de orice tip de abuz, fie el act medical, abuz verbal, sau lege anticonstituțională, totalitară care-i reneagă părintelui dreptul de decizie asupra sănătății propriului copil, motiv pentru care singura noastră sursă de fonduri necesară continuării acțiunilor noastre ești chiar tu! Iar pe tine nu te costă nimic! În cazul în care compania ta are profit și plătește impozit, poți direcționa 20% din impozitul datorat statului către Lion Mentor AssociationPe tine nu te costă nimic, pentru că suma oferită de compania ta se scade direct din impozitul pe profit dacă:

  • Suma oferită nu depășește 20% din impozitul pe profit datorat
  • Suma oferită este în limita a 0.5% din cifra de afaceri
conform legii nr. 32/1994, art. 8  și art.21 alin.4, lit. p) din Codul Fiscal.

De ce să ne susții?
Printr-un gest simplu și fără niciun cost poți susține asociația Lion Mentor Association pentru că are deja 3 ani de luptă împotriva sistemului și a mentalității, ambele cel puțin decrepite în România. Nașterea, un act fiziologic de o importanță majoră, este inacceptabil de neconformă cu legile firescului și cu regulile atât de normale din țările dezvoltate. Suntem pro naștere naturală, pro moașe, pro sănătate fără sau cu cât mai puțină intervenție specializată, pro alăptare și, după cum reiese clar din materialele publicate pe site-ul Lion Mentor, milităm cu fervoare pentru normalizarea acestora și nu numai. 
Ne informăm audiența și pe alte căi, nu doar prin blogging și rețele sociale. Astfel, documentarele noastre cresc nu doar notorietatea asociației Lion Mentor și a subiectelor momentului pe diverse teme conexe drepturilor omului, cu precădere ale femeii și copilului (dar și ale pacientului), cât și conștientizarea și responsabilizarea părinților. Ultimul documentar lansat în vară la nivel național în 26 de orașe concomitent demonstrează constanța pe care o avem în aprofundarea unei teme de interes pentru mame - diversificarea alimentației copilului -, dar și continuitatea și seriozitatea noastră în tratarea acestor teme.

Suntem prezenți la dezbaterile publice organizate de Ministerul Sănătății privind legea obligativității vaccinării, legea pacientului, etc. și avem întotdeauna propuneri și îmbunătățiri. Atunci când nu suntem prezenți fizic, cu siguranță urmărim dezbaterile, noutățile și progresele prin alte mijloace, iar reacția noastră este nelipsită și, credem noi, vitală pentru atingerea unui echilibru necesar și a unei normalități de care, din păcate, încă ducem lipsă. 

Te invităm să citești raportul anual 2014 și 2015.

Cum procedezi:
  1. Semnăm contractul de sponsorizare
  2. Sponsorizările (suma prevăzută în contract) se virează până la finalul anului 2016, la fel ca orice altă cheltuială. 

Detalii cont pentru virarea sponsorizării:

Contul IBAN: RO39INGB0000999903707355 deschis la ING București, sucursala Mihalache.
Numele asociației: Lion Mentor Association
Adresa: București, Str. Parcului 75, Sector 1
Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  telefon: 0756 097 225
 
Îți mulțumim din suflet!

Lion Mentor Association

comanda dvd